Maak kennis met tennis / zomerchallenge

Maak kennis met tennis bij T.V. Epe!
Heb je wel eens overwogen om te gaan tennissen, of misschien gedacht dat het een leuke sport kan zijn voor jouw kind? Tennis is een veelzijdige en uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, kun je het tot op hoge leeftijd doen én kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.
Kom gerust eens langs bij T.V. Epe voor een gratis proefles! Meerdere keren per jaar organiseren we gratis kennismakingslessen voor jong en oud. Deze tennislessen worden verzorgd door een professionele tennisleraar. Het is dé manier voor jou of je kind om geheel vrijblijvend te ervaren hoe leuk het is om te tennissen. Tientallen kinderen en volwassenen gingen je de afgelopen jaren al voor.

De vereniging
T.V. Epe beschikt over 9 buitenbanen (6 gravelbanen en 3 all weather banen), 2 binnenbanen en een minibaan die met name geschikt is voor de jeugd. De vereniging heeft actieve commissies die gezellige tennisactiviteiten organiseren voor jong en oud, beginners en gevorderden.

Contact
Voor meer informatie over proeflessen kun je contact opnemen met Lukas Wolf (06-22861781  of [email protected]). Voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met Eveline van Huijstee ([email protected]).

Graag tot ziens op ons tennispark!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe

KVK-nummer

40101298