Tennisles

 


Tennislessen via Tennisschool 't Tennishuys
De tennislessen bij T.V. Epe worden verzorgd door Tennisschool 't TennisHuys. Voor vragen over tennisles kunt u mailen naar epe@tennishuys.nl of telefonisch contact opnemen met Lukas Wolf: 06-22861781.
Om tennislessen te kunnen volgen bij T.V. Epe en vrij gebruik te maken van onze banen is lidmaatschap van de tennisvereniging verplicht. Nog geen lid? Aanmelden kan online via 'Lid worden?' (rechts bovenaan).

Lesreglement
Lesreglement downloaden

Lesseizoenen
Het lesjaar is opgedeeld in twee seizoenen: het zomerseizoen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen (van 1 oktober tot 1 april). Elk seizoen is er de mogelijkheid om een serie tennislessen te volgen. Iedere week op een vaste dag en tijd, in een vast groepje. Voorafgaand aan elk seizoen (eind maart en eind september) wordt de indeling bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Lespakketten
De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en voor de trainingen in het zomerseizoen geldt dat deze altijd op de buitenbanen van T.V. Epe plaatsvinden.

Prijzen winterseizoen
Jeugd: groepsles 6 personen 1 uur per week in de hal, 19 weken: € 160

Senioren:
groepsles 4 personen 1 uur per week op buitenbanen, 16 weken: € 200
groepsles 2 personen 1 uur per week op buitenbanen, 16 weken: € 400
privéles 0,5 uur per week op buitenbanen, 16 weken: € 400

Prijzen zomerseizoen
Jeugd: groepsles 6 personen 1 uur per week, 18 weken: € 150

Senioren:
groepsles 4 personen 1 uur per week, 18 weken: € 225
groepsles 2 personen 1 uur per week, 18 weken: € 450
privéles 0,5 uur per week, 18 weken: € 450


Vlnr: Lukas Wolf, Joey Joosten

Lukas Wolf
Ondanks het feit dat Peter en Joey de lessen gaan geven, stel ook ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Lukas Wolf en 25 jaar oud. Al erg lang speelt de tennissport een belangrijke rol in mijn dagelijks leven. Vanaf mijn tiende jaar als fanatieke wedstrijdspeler die bijna iedere dag op de baan stond, en vanaf mijn zeventiende vooral als trainer. Al 8 jaar geef ik tennisles in Heerde. Naast mijn tenniswerkzaamheden werk ik ook nog als sportjournalist bij NOS Studio Sport. Een en al sport dus! Ik kijk enorm uit naar de samenwerking tussen T.V. Epe en ’t TennisHuys. En we vliegen uit de startblokken, want het hervatten van de trainingen heeft onze eerste prioriteit. We streven ernaar om eind mei met de eerste lessen te kunnen starten. Wanneer we dat op de rit hebben, kunnen we ons ook op andere dingen richten. Als tennisschool zijn wij er namelijk niet alleen voor het geven van tennislessen. We zien voor ons een belangrijke rol weggelegd als het gaat om ledenwerving- en behoud. Op dit gebied kan een vereniging namelijk het verschil maken. Genoeg plannen en ideeën. Daarover vast later meer. Tot ziens op het park van TV Epe! Neem bij vragen over de trainingen gerust contact met mij op: 06-22861781 of epe@tennishuys.nl.

Joey Joosten
Mijn naam is Joey Joosten, 21 jaar. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Het klinkt als een cliché, maar het is waar: Sport is een passie voor mij. Toen ik 7 jaar was ben ik naast voetbal ook begonnen met tennis. Al snel werd duidelijk dat tennis het ging winnen van voetbal. Op mijn veertiende jaar hielp ik trainers uit Apeldoorn al met het lesgeven aan jonge kinderen (Tenniskids). Daar is mijn interesse voor lesgeven begonnen. Op een gegeven moment heb ik besloten om met tennis verder te gaan en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Op dit moment geef ik al les in Apeldoorn en Heerde. Daarnaast werk ik als vrijwilliger voor de Krajicek Foundation waar kinderen kunnen tennissen die daar niet de financiële middelen voor hebben. Ik kijk ernaar uit om met de jeugd van Epe aan de slag te gaan. Tot binnenkort op het park van T.V. Epe!

logo

E-mail

ledenadministratie@tvepe.nl

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe