Tennisles en trainerswissel

03 februari 2021

Tennislessen

U kunt zich weer inschrijven voor tennislessen in het nieuwe seizoen 20212! Ook als u al eerder lessen heeft gevolgd ontvangen wij graag een inschrijving via het formulier.

Inschrijven voor de eerste serie kan tot 8 maart aanstaande, daarna gaat de planning gemaakt worden voor wie wanneer les krijgt. Wacht niet te lang, dan bent u verzekerd van deelname. Deze lessen zullen gegeven worden door onze nieuwe trainer Christian Mulder. 

Wisseling trainers

Op zaterdagmiddag 6 maart rond 15:00 zullen wij een afscheid organiseren voor Joey en Bart (zij gaan verder met trainingen verzorgen op andere verenigingen). Met de jeugd gaan we op deze middag "afscheidswedstrijdjes" spelen. Christian Mulder zal hierbij ook aanwezig zijn en u bent van harte welkom om langs te komen om kennis te maken. Uiteraard onder voorbehoud en met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

Nieuwe trainer

Mijn naam is Christian Mulder ik ben 22 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik kom uit een sportieve familie: van jongs af aan heb ik zelf altijd fanatiek getennist en gevoetbald. Op een gegeven moment heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan met tennissen en ben ik gestopt met voetballen. Om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij TV Epe zie ik als een hele mooie kans en ook als een leuke uitdaging! In mijn gesprekken met de tennisschool en de vereniging heb ik gemerkt dat er de laatste jaren al veel is gebeurd (vooral op het gebied van de jeugd) en die lijn wil ik graag  doortrekken als betrokken clubtrainer. Vanaf april zal ik vier dagen in de week aanwezig zijn op de vereniging, dus jullie zullen mij vaak tegen gaan komen. Spreek me gerust aan om kennis te maken, om vragen te stellen of gewoon om een gezellig praatje te maken. Ik kijk ernaar uit om mijn enthousiasme aan anderen over te brengen en mensen verder te helpen om de mooie tennissport beter onder de knie te krijgen. Hopelijk tot binnenkort op of naast de baan bij TV Epe!  

Christian Mulder

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe