Haltoernooi bij T.V.Epe weer een succes!

06 februari 2019


Afgelopen weekeinde van 1 t/m 3 februari vond traditiegetrouw het haltoernooi weer plaats bij T.V. Epe, het gezelligheidstoernooi dat bij uitstek de gelegenheid geeft om een keer samen met je (schoon)zoon, dochter, vader, moeder, oom of tante aan mee te doen. 

Het toernooi zat dit jaar ook weer vol met in totaal 66 deelnemers. De deelnemers kwamen dit jaar niet alleen uit Epe en directe omgeving, maar ook uit Harderwijk, Lelystad en Zwolle, en zelfs één internationale deelnemer! Iedereen speelde in dubbel of mix samenstelling gedurende het weekeinde minimaal 3 wedstrijden van een uur. Het op tijd spelen zorgde in sommige gevallen dat 15-0 bij een gelijke game stand een gewonnen wedstrijd opleverde! Dat geeft ook aan dat sommige spelers erg aan elkaar gewaagd waren, en er waren dan ook veel leuke wedstrijden om van te genieten. 

Op zondagmiddag was het gezellig druk, er kwamen nog flink wat mensen kijken naar de laatste poulewedstrijden. Aan het einde van de middag werden de prijzen, gesponsord door Wijnkoperij Kroese en Eetcafé De Baron, uitgereikt aan de poulewinnaars, die ook allemaal aanwezig waren om ze in ontvangst te nemen.

Riet Beekhuis, die het toernooi de afgelopen 10 jaar (mede) georganiseerd heeft, deed dat dit jaar voor het laatst, en ze heeft het stokje doorgegeven aan de commissieleden die de organisatie dit jaar samen met haar verzorgd hebben. Riet is door het bestuur hartelijk bedankt voor haar inzet en is met een bosje bloemen en een diner-bon van De Baron even in het zonnetje gezet.

Volgend jaar wordt het haltoernooi weer georganiseerd, en wel op 7, 8 en 9 februari 2020. Noteer deze datum vast in de agenda en houd eind dit jaar toernooi.nl in de gaten om je in te schrijven!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe