Bokken strijden om Boktoberbokaal 2019

22 oktober 2019


Zaterdag 19 oktober is weer het jaarlijks terugkerende Boktoberfest bij TV Epe gehouden. Om 15.00 uur hadden min of meer alle bokken die zich hadden opgegeven zich gemeld bij het organisatiecomité, bestaande uit Ben, Carlo en Alexander. Na een korte briefing over geplande activiteiten van die middag en avond werd er gestart.
Eerst werden er twee dubbelpartijen tennis in wisselende samenstelling gespeeld. Onder het genot van een bokbiertje etc. zijn daarna nog een aantal spelrondes gespeeld, te weten het spijkers slaan en een reactiesnelheidstest in de vorm van stokvangen.
Om 19.00 uur waren de bokworsten warm genoeg om deze in een broodje met ‘Sauerkraut und Kartoffelsalat’ te nuttigen.
Na het tellen van de individuele spelresultaten en rijp beraad - het schijnt dat zelfs de VAR is geraadpleegd - heeft de jury de winnaar vastgesteld. Gerrit ‘The Nice Man’ werd uitgeroepen tot ‘De Bok 2019’. De Boktoberbokaal werd door oudjaarbok Alexander aan hem uitgereikt. Aansluitend werd er nog een unieke muzikale bingo gespeeld die was samengesteld door Walborgh en Rolf. Hugo, Colin en Alexander waren de onbetwiste muziekkenners, zij gingen er uiteindelijk met de prijzen vandoor. De foto’s vormen een bewijs van dit gezellig samenzijn. Bekijk de foto’s

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe