Halverhuur

De tennishal van TV Epe is te huur voor leden en niet-leden van TV Epe. U hoeft dus geen lid te zijn om te spelen in onze tennishal. De hal wordt in principe verhuurd voor een vast uur (of uren) tijdens het hele winterseizoen. In het document hieronder staan de vrije uren in de hal aangegeven.
 
Huurperiode
Het winterseizoen loopt van half september tot half april. Rond de maand maart worden de vaste huurders aangeschreven over de voortzetting van hun huur. Wij raden u daarom aan op tijd aan de coördinator van de halverhuur door te geven dat u geïnteresseerd bent in een van de vrije uren (contactgegevens onderaan deze pagina).
 
Huurprijs
De huurprijzen variëren van € 18,00 voor leden en €23,00 voor niet-leden op werkdagen van 09.00 - 18.00 uur en in het weekend, tot €22,00 voor leden en €27,00 voor niet-leden op werkdagen van 18.00 tot 23.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij de coördinator halverhuur.
 
Beschikbare uren
Er zijn nog enkele uren beschikbaar (zie document onder aan de pagina), maar er zijn ook wel eens wisselingen in de beschikbaarheid. Het is dus verstandig om te bellen met de coördinator, dan hoort u meteen de meest actuele stand van zaken.
 
Halschoenen
In de hal zijn speciale halschoenen verplicht (met gladde zool). Dit geldt zowel voor de reguliere haluren als voor de hieronder vermelde groepsverhuur op zaterdagavond. Mocht u uw halschoenen vergeten hebben, dan kunt u een paar huren bij het barpersoneel, voor € 2,- per paar.
Indien er geen huurschoenen meer beschikbaar zijn, dan mogen bij hoge uitzondering goed schoongemaakte tennisschoenen worden gebruikt. Dit is echter af te raden, gezien de verhoogde kans op een blessure door het verkeerde zoolprofiel.
 
Zaterdagavond voor groepen vanaf 16 personen
De tennishal is ook te huur op zaterdagavonden, voor groepen vanaf 16 deelnemers. De hal en kantinefaciliteiten worden dan voor u gereserveerd van 20.00 tot uiterlijk 01.00 uur. Eventueel kunt u iets eerder komen, zodat om 20.00 uur gestart kan worden met het spelen in de hal.
Het huren van de hal op zaterdagavond kost € 175,- en u wordt geacht deze kosten, samen met de genuttigde drankjes en hapjes, contant bij de barbediening af te rekenen.
TV Epe zorgt zelf voor de barbediening en biedt u daarmee een professionele service. Indien u speciale wensen hebt ten aanzien van drankjes en/of hapjes, dan willen wij dat graag voor u verzorgen. In verband met de voorbereiding verzoeken wij u dit tijdig door te geven aan de kantinebeheerder Cees Kamphuis (zie gegevens hieronder).
 
Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Coördinator halverhuur
Harrie Kwakkel
Tel. 0578-620713
 
Kantinebeheerder
Cees Kamphuis
Telefoon kantine: 0578-615314
 
Document
20200921 Vrije uren halseizoen 2020-2021.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe

KVK-nummer

40101298