Tennisvereniging Epe

Tennisvereniging Epe werd in 1955 opgericht en is één van de grootste sportverenigingen in de gemeente Epe. Het tennispark ligt erg mooi op de 'Wachtelenberg', temidden van andere sportfaciliteiten.
 
Negen buitenbanen en twee binnenbanen
U kunt van april tot november op negen (verlichte) gravelbanen tennissen. Drie van deze gravelbanen zijn speciale ‘all-weather’ banen. Daarop kan het hele jaar getennist worden. Naast de buitenbanen bezit de vereniging ook een tennishal met twee banen, die gedurende het winterseizoen verhuurd worden.
 
Voor alle leeftijden en elk speelniveau
Het hele jaar door organiseren we uiteenlopende  activiteiten voor onze enthousiaste leden, die in leeftijd variëren van 5 tot 80 jaar. Er wordt op verschillende niveaus getennist, van beginner tot gevorderd. Dus de mogelijkheid is volop aanwezig om mensen te leren kennen met wie u plezierig kunt tennissen. U kunt bij T.V. Epe ook deelnemen aan tennistrainingen, op elk niveau en voor elke leeftijd.
 
Gedurende het hele jaar activiteiten
Naast de clubkampioenschappen kunnen leden meedoen aan tal van andere evenementen, zoals de competities, tossavonden, het nieuwjaarstoernooi, het haltoernooi, het 30+ toernooi en het 50+ toernooi. Ook is er voor de jeugd volop te doen, zoals bal- en slagvaardigheidsoefeningen. Daarnaast spelen ook veel van onze jeugdleden competitie.
 
Lidmaatschap en contributies
Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen: voor senioren, junioren, aspiranten, uitwonende studenten en het zomerlidmaatschap. U kunt ook donateur worden. Een jaarlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december, met uitzondering van het zomerlidmaatschap.
 
Kantinediensten
Van seniorleden verwachten wij dat ze minimaal drie kantinediensten doen. Als u geen kantinediensten wilt of kunt doen, zijn de kosten voor het lidmaatschap € 75,- hoger (€25,- per dienst). Wij hanteren een systeem waarbij u jaarlijks zelf uw diensten kunt inplannen.
 
Pinbetalingen
Bij onze vereniging kan enkel met de pin betaald worden, wij hebben uit veiligeidsoverwegingen geen contant geld meer in de kassa liggen.
 
Leeftijdscategorieën aspiranten, junioren en senioren
Aspiranten zijn kinderen die gedurende het hele kalenderjaar nog geen 11 jaar zullen worden. Een jeugdlid is junior vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 11 wordt. Vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 18 jaar wordt, hoort hij/zij bij de senioren.
 
Introduceren
Als u een keer wilt tennissen met personen die geen lid zijn van onze vereniging, dan is dat geen probleem. U koopt in de kantine een dagpas voor uw introducé tegen een geringe vergoeding van 5 euro. Een lid kan dezelfde persoon maximaal driemaal per jaar introduceren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe