Contributie

Tarieven lidmaatschap T.V. Epe

Senior (18+) €170,00 12 maanden
Junior (11 tot 18 jaar) €65,00 12 maanden
Aspirant (tot 11 jaar) €32,50 12 maanden
Student €77,50 12 maanden

Zomerlidmaatschap 

€92,50 4 maanden, 1 juni t/m 30 september 

Zomerchallenge (voor nieuwe leden)

€75,00 3 maanden, 1 juli t/m 30 september
  • Een jaarlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. 
  • De peildatum voor de leeftijdgebonden contributie is 1 januari. 
  • Gespreide betaling van de seniorencontributie is mogelijk. Per kwartaal betaalt u via autamatische incasso €43,75. U dient hiervoor een machtigingsformulier af te geven.
  • Bij alle bovenstaande lidmaatschappen hoort een ledenpas van KNLTB. Deze pas is onbeperkt geldig. Bij verlies van de pas kan er een nieuwe aangevraagd worden voor € 5,00. Dit kan door een mail naar [email protected] te sturen.

Studentenlidmaatschap
Ben je 18 jaar of ouder en zit je nog fulltime op school of volg je een fulltime vervolgopleiding? Dan kan je in aanmerking voor ons studentenlidmaatschap voor slechts €77,50 per jaar. Hiervoor dien je een geldig inschrijvingsbewijs van je opleiding/school in te leveren bij de ledenadministratie. Dit kan een kopie van de OV-kaart of de schoolpas zijn. Er bestaat geen bardienstplicht voor studenten. Mocht je voor het studententarief in aanmerking willen komen, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie: [email protected].

Zomerchallenge
Een uniek aanbod voor nieuwe leden die graag kennis willen maken met tennis. 3 maanden vrij tennissen bij T.V. Epe inclusief 3 tennislessen.

Leeftijdscategoriën aspiranten, junioren en senioren
Aspiranten zijn kinderen die gedurende het hele kalenderjaar nog geen 11 jaar zijn geworden. Een jeugdlid is junior vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 11 jaar wordt. Vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 18 jaar wordt, hoort hij/zij bij de senioren.

Kantinediensten
Van senioren verwachten wij dat zij minimaal drie kantinediensten doen. Nieuwe leden zijn in het eerste jaar vrijgesteld van kantinediensten. Als u geen kantinediensten wilt/kunt doen, zijn de kosten van het lidmaatschap €75,- hoger. We hanteren een systeem waarin u jaarlijks zelf uw diensten kunt inplannen, via mijn.knltb.club of via Janny van Dragt-Brehler ([email protected]). Vóór 1 april dient u de kantinediensten voor het lopende jaar te hebben ingepland. Mocht u geen diensten hebben ingepland, dan volgt in de loop van april automatisch een factuur van €75,- voor afkoop van de kantinediensten. Aan leden die 70 jaar of ouder zijn vragen wij of ze 1 kantinedienst in een jaar willen doen.

Introduceren
Als u een keer wilt tennissen met personen die geen lid zijn van onze vereniging, dan is dat geen probleem. U koopt in de kantine een dagpas voor uw introducé, tegen een geringe vergoeding van €5,-. Een lid kan dezelfde persoon maximaal drie maal per jaar introduceren.

Subsidie jeugdleden t/m 17 jaar
Gemeente Epe stelt een subsidie van €100,- per jaar per kind beschikbaar tot en met 31-08-2021.

Rustend Lidmaatschap      
Bent u langer dan 1 jaar geblesseerd dan komt u in aanmerking voor een Rustend Lidmaatschap á € 25,- per jaar. Indien u weer in staat bent om te spelen kunt u zich melden bij de ledenadministratie e wordt uw lidmaatschap weer geactiveerd. U betaald dan alleen nog de resterende maanden speeltijd minus de reeds betaalde €25.

Subsidieregeling Jeugd-Veelgestelde vragen-DEF.pdf Subsidieregeling Jeugd - toolbox Korte promo-DEF.pdf Subsidieregeling Jeugd - voorwaarden kort-DEF.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe