Contributie

Tarieven lidmaatschap T.V. Epe

Senior (18+) €170,00 12 maanden
Junior (11 tot 18 jaar) €65,00 12 maanden
Aspirant (tot 11 jaar) €32,50 12 maanden
Student €77,50 12 maanden

Zomerlidmaatschap 

€92,50 4 maanden, 1 juni t/m 30 september 

Zomerchallenge

€75,00 3 maanden, 1 juli t/m 30 september
  • Een jaarlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. 
  • De peildatum voor de leeftijdgebonden contributie is 1 januari. 
  • Gespreide betaling van de seniorencontributie is mogelijk. Per kwartaal betaalt u via autamatische incasso €43,75. U dient hiervoor een machtigingsformulier af te geven.

Studentenlidmaatschap
Ben je 18 jaar of ouder en zit je nog fulltime op school of volg je een fulltime vervolgopleiding? Dan kan je in aanmerking voor ons studentenlidmaatschap voor slechts €77,50 per jaar. Hiervoor dien je een geldig inschrijvingsbewijs van je opleiding/school in te leveren bij de ledenadministratie. Dit kan een kopie van de OV-kaart of de schoolpas zijn. Er bestaat geen bardienstplicht voor studenten. Mocht je voor het studententarief in aanmerking willen komen, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie: [email protected].

Zomerchallenge
Een uniek aanbod voor nieuwe leden die graag kennis willen maken met tennis. 3 maanden vrij tennissen bij T.V. Epe inclusief 3 tennislessen.

Leeftijdscategoriën aspiranten, junioren en senioren
Aspiranten zijn kinderen die gedurende het hele kalenderjaar nog geen 11 jaar zijn geworden. Een jeugdlid is junior vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 11 jaar wordt. Vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 18 jaar wordt, hoort hij/zij bij de senioren.

Kantinediensten
Van senioren verwachten wij dat zij minimaal drie kantinediensten doen. Nieuwe leden zijn in het eerste jaar vrijgesteld van kantinediensten. Als u geen kantinediensten wilt/kunt doen, zijn de kosten van het lidmaatschap €75,- hoger. We hanteren een systeem waarin u jaarlijks zelf uw diensten kunt inplannen, via mijn.knltb.club of via Janny van Dragt-Brehler ([email protected]). Vóór 1 april dient u de kantinediensten voor het lopende jaar te hebben ingepland. Mocht u geen diensten hebben ingepland, dan volgt in de loop van april automatisch een factuur van €75,- voor afkoop van de kantinediensten. Aan leden die 70 jaar of ouder zijn vragen wij of ze 1 kantinedienst in een jaar willen doen.

Introduceren
Als u een keer wilt tennissen met personen die geen lid zijn van onze vereniging, dan is dat geen probleem. U koopt in de kantine een dagpas voor uw introducé, tegen een geringe vergoeding van €5,-. Een lid kan dezelfde persoon maximaal drie maal per jaar introduceren.

Subsidie jeugdleden t/m 17 jaar
Gemeente Epe stelt een subsidie van €100,- per jaar per kind beschikbaar tot en met 31-08-2021.

Rustend Lidmaatschap      
Bent u langer dan 1 jaar geblesseerd dan komt u in aanmerking voor een Rustend Lidmaatschap á € 25,- per jaar. Indien u weer in staat bent om te spelen kunt u zich melden bij de ledenadministratie e wordt uw lidmaatschap weer geactiveerd. U betaald dan alleen nog de resterende maanden speeltijd minus de reeds betaalde €25.

Subsidieregeling Jeugd-Veelgestelde vragen-DEF.pdf Subsidieregeling Jeugd - toolbox Korte promo-DEF.pdf Subsidieregeling Jeugd - voorwaarden kort-DEF.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe