Contributie

Tarieven lidmaatschap T.V. Epe

Senior (18+) €185,00 12 maanden

3 kantinediensten (€60,-)

Senior (70+) €185,00 12 maanden 1 kantinedienst (€20,-)
Junior (11 tot 18 jaar) €82,50 12 maanden  
Aspirant (tot 11 jaar) €55,00 12 maanden  
Student €85,00 12 maanden 1 kantinedienst (€20,-)

Zomerlidmaatschap 

€100,00 4 maanden, start 1 mei of 1 juni   1 kantinedienst (€20,-)

Zomerchallenge (voor nieuwe leden)

€75,00 3 maanden, 1 juli t/m 30 september  
  • Bardiensten gelden vanaf het 2e jaar lidmaatschap
  • Een jaarlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. 
  • De peildatum voor de leeftijdgebonden contributie is 1 januari. 
  • Gespreide betaling van de contributie is mogelijk. Per kwartaal betaalt u via autamatische incasso. U dient hiervoor wel een machtiging af te geven.
  • Bij alle bovenstaande lidmaatschappen hoort een ledenpas van KNLTB. Dit is een digitale pas die in de KNLTB.Club app zichtbaar is.

Studentenlidmaatschap
Ben je 18 jaar of ouder en zit je nog fulltime op school of volg je een fulltime vervolgopleiding? Dan kan je in aanmerking voor ons studentenlidmaatschap voor slechts €85,00 per jaar. Hiervoor dien je een geldig inschrijvingsbewijs van je opleiding/school in te leveren bij de ledenadministratie. Dit kan een kopie van de OV-kaart of de schoolpas zijn. Van studenten verwachten wij na het eerste jaar 1 bardienst. Het bedrag van €20,00 komt in eerste instantie bovenop de contributie en na vervullen van de bardienst wordt dit bedrag terguggestort. Mocht je voor het studententarief in aanmerking willen komen, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie: [email protected].

Zomerchallenge
In de zomerperiode hebben we nog een extra aantrekkelijk aanbod om kennis te maken met tennis: de Zomerchallenge.
Voor slechts €75,- kun je gedurende 3 maanden (juli, augustus en september) vrij gebruik maken van de tennisbanen van T.V. Epe. Je kunt je alleen aanmelden, maar natuurlijk ook met een groep vrienden. Via de knop "lid worden" kan iedere geïnteresseerde zich apart aanmelden door bij lidmaatschappen te kiezen voor Zomerchallenge.

Leeftijdscategoriën aspiranten, junioren en senioren
Aspiranten zijn kinderen die gedurende het hele kalenderjaar nog geen 11 jaar zijn geworden. Een jeugdlid is junior vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 11 jaar wordt. Vanaf het kalenderjaar waarin hij/zij 18 jaar wordt, hoort hij/zij bij de senioren.

Bardiensten
Van senioren verwachten wij dat zij minimaal drie bardiensten doen ter waarde van €20,00 per dienst. Dit bedrag wordt in eerste instantie samen met de contributie geïnd, na het vervullen van de bardienst gaan wij over tot uitbetaling van de verrichte dienst. Van leden van 70 jaar en ouder, studenten en zomerleden verwachten wij 1 bardienst. Een dienst bedraagt ca. 4 uur. Nieuwe leden zijn in het eerste jaar vrijgesteld van bardiensten.  We hanteren een systeem waarin u jaarlijks zelf uw diensten kunt inplannen, via mijn.knltb.club of via Janny van Dragt-Brehler ([email protected]). 

Introduceren
Als u een keer wilt tennissen met personen die geen lid zijn van onze vereniging, dan is dat geen probleem. U koopt in de kantine een dagpas voor uw introducé, tegen een geringe vergoeding van €5,-. Een lid kan dezelfde persoon maximaal drie maal per jaar introduceren.

Rustend Lidmaatschap      
Bent u langer dan 1 jaar geblesseerd dan komt u in aanmerking voor een Rustend Lidmaatschap á € 27,50 per jaar. Indien u weer in staat bent om te spelen kunt u zich melden bij de ledenadministratie e wordt uw lidmaatschap weer geactiveerd. U betaald dan alleen nog de resterende maanden speeltijd minus de reeds betaalde €27,50.

Subsidieregeling Jeugd-Veelgestelde vragen-DEF.pdf Subsidieregeling Jeugd - toolbox Korte promo-DEF.pdf Subsidieregeling Jeugd - voorwaarden kort-DEF.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 578 615 314

Address

Sportlaan 4
8162 BE Epe

KVK-nummer

40101298